Borde fra Anne Linde - 100% Dansk design | Sofabord

Betal via MobilePay

Fri fragt i hele Danmark

Mix og match som du ønsker

Sommerferie - Vores lager er lukket fra den 13-24 juli. God sommer!

Borde

  • Desk tableDesk office

    Desk

    5,999 DKK
  • HoverHover clear glass

    Hover

    7,559 DKK
Ikoniske metalhylder, frihed til fortolkning og fleksible løsninger

 

Skulpturelle former og anderledes løsninger – designs fra Anne Linde er, hvor praktik og funktionalitet ikke længere er kedeligt.

Gå på opdagelse og udvælg de møbler der sætter et nyt twist på din bolig. I en blanding af nytænkende funktionalitet og spændende tidløse visioner.

Find den opbevaring, stol eller bogreol som kan blive ved med at inspirere dig – nu og i fremtiden. Lad kreativiteten få frit spil og skab en indretning i hjemmet, der tillader dig at skubbe grænserne for, hvad hjemmet kan.

 

Metalhylder

 

Anne Lindes kollektion af metalhylder indeholder en serie af designs med fælles formsprog, der gør det muligt at kombinere dem alle på kryds og tværs. Til store løsninger med flere hylder sammen eller en enkel hylde som et skulpturelt vægelement.

Uanset om hylderne skal gøre sig som boghylde, badeværelsesopbevaring, køkken hylde, nøgleskab, moodboard eller udstilling af dine favoritgenstande, så er metalhylderne fra Anne Linde fleksible i deres form og design. En kreativ løsning som giver dig mulighed for at udfolde dig i boligen.

Kombiner hylderne med det specialdesignede tilbehør og skab en unik løsning tilpasset dine behov – det er opbevaring og funktionalitet uden de konventionelle begrænsninger.

 

Borde

 

Anne Lindes kollektion præsenterer en duo af to borde, der taler sammen og alligevel fortolker to helt forskellige funktioner. Hover er det jordbundne men alligevel lette stuebord, der næsten synes at svæve over gulvet.

Desk præsenterer en vision for skrivebordet, der sammensmelter den lette og impulsive arbejdsplads med det ambitiøse og funktionelle skrivebord. Selvom Desk er designet efter en dynamisk diagonal linje til at hænge på væggen, mens Hover blødt grounder stuen eller loungen, så er de begge konstrueret omkring den minimale og kontinuerlige metal-form.

De låner linjer fra futuriske retro fantasier og forbliver tidløse. Anne Lindes borde er skulpturelle showpieces, der samtidig fungerer uproblematisk sammen med din hverdag og praktiske behov.

 

Stole

 

Urban Lounge stolen og Urban Lounge med bord er eksempler på Anne Lindes store ambitioner. Designet til ekspansive, kommercielle rum som fx hotel lobbyer, men med en renhed i formen så den alligevel formår at være relevant for selv små rum.

Urban Lounge er stolen til stuen, som tilføjer den plads, hvor både afslappet arbejde, dybe samtaler og godnatlæsning får en unik kompagnon. Mere opret i siddestillingen end den klassiske flyder kan du hengive dig til dit projekt i flere timer uden på den anden side at frygte for ryggens tilstand. Stolens metalkerne tilføjer en lækker vippeeffekt til lænestolen.

 

Tilbehør

 

Tilbehøret fra Anne Linde er først og fremmest formet til at kunne udvide mulighederne for serien af metalhylder. Metallet gør hylderne magnetiske og tillader et utal af udvidelser, så du kan sammensætte den kombination, der får det største potentiale ud af din bolig. Designet til at komplementere linjerne i designet for et rent og let look.

Med tilbehøret kan du forvandle din hylde til et sted at gøre dig klar om morgenen, den ultimative kaffestation eller den fleksible praktiske hjælper, der er klar til omstilling, når din rytme ændrer sig.

Kollektionen indeholder både spejle, måtter, magneter, kroge og mere, alt sammen fortolket i et spændende design.

 

Product added successful

Pin It on Pinterest