Betal via MobilePay

Fri fragt i hele Danmark

Mix og match som du ønsker

Kontrakt

Til fortsat udvikling og genfortolkning

 

Møblerne fra Anne Linde er designet til at kunne udforskes og kombineres. Der er tænkt i enkelte produkter, som er pirrende på egen hånd, men som kan kombineres og sammensættes til selv store kommercielle rum – og det skulpturelle formsprog kommer rigtigt til sin ret, når løsningen ekspanderes.

Uanset om der er tale om indretningen af en rummelig hotellobby, de unikke mindre hotelværelser, visionære kontorer, mødelokaler, en lækker lounge, venterum og showrooms eller restauranter, så kan kollektionen af møbler fra Anne Linde sammensættes til en funktionel løsning, uden at give afkald på æstetikken.

Brugen af møblerne er til fortsat videreudvikling og genfortolkning, både når det kommer til brugen af de enkelte produkter og deres fortsat uudforskede kombinationer.

Der er med andre ord plads til store armbevægelser.

Metal - Kombinationen af kunst og funktionalitet

 

Kommercielle rum har andre udfordringer end private, og det kræver en grænsesøgende tilgang til at løse praktiske omstændigheder.
Der skal tænkes i nye vinkler og twist på det, der ellers er kendt; og her bliver metal et oplagt materiale. Slidstærkt, altid nemt at gøre rent og utrolig holdbart.

Anne Linde er møbler med en lang levetid, fordi fremtiden kræver løsninger, som ikke skriver sig ind i brug-og-smid-væk mentaliteten. Og som holder den visuelle energi selv gennem den daglige hustle and bustle.

Og selvom man ikke altid ønsker at snakke om alder, så har mange af de ikoniske designs flere år bag sig efterhånden. Derfor tør vi godt sige, at kollektionen er tidløs, så dit kommercielle rum også kan være det.

Det er møbler for en bæredygtig fremtid.

 

Visionær fleksibilitet - i levering og design

 

Ligesom fleksibilitet er i kernen af Anne Lindes kunstneriske vision, så er fleksibilitet også en integreret del af processen. Det betyder bl.a., at du kan få tilpasset møblerne til lige netop den løsning, du ønsker.

Hylderne kan fx lakeres i et utal af farver, dimensionerne kan tilpasses, og der kan speciallaves løsninger til større leverancer. Produktionstiden er kort, så de pålidelige leverandører kan omstille sig hurtigt og lave de ændringer, der tilføjer det rette twist – uden at sætte den hurtige leveringstid over styr.

Anne Linde står til rådighed for både kreativ og funktionel sparring baseret på både et unikt æstetisk designperspektiv og flere års erfaring; herunder løsninger for større hoteller og kursuscentre i Danmark og Sverige samt store virksomheder, der ikke må nævnes ved navn.

Lad fantasien få frit spil og tænk i store unikke løsninger eller se mulighederne i det, som allerede er. Kollektionen fra Anne Linde kan sætte et spændende og anderledes præg på enhver kontekst.

 

Samarbejde med designeren selv

 

Selvom kollektionen er tidløs, så er Anne ikke bange for at stå ved de ting fra fortiden, som fungerer – hun holder nemlig på, at god kommunikation og ordentlig behandling af samarbejdspartnere også skal være en ting for fremtiden.

Derfor går al kontakten omkring kontraktløsninger direkte gennem Anne selv og hendes samarbejdspartnere, som lægger stor personlig værdi i god kontakt – uanset om det for dig betyder fleksibel sparring, pålidelige løsninger eller unikke perspektiver.

Skriv til hende på anne@annelinde.dk – for at sætte gang i projektet.

 

Product added successful

Pin It on Pinterest