Indretningsinspiration - Få inspireret til din indretning her

Betal via MobilePay

Fri fragt i hele Danmark

Mix og match som du ønsker

Sommerferie - Vores lager er lukket fra den 13-24 juli. God sommer!

Inspiration

#unikkerum
Anne Lindes hjem
#boligcious
#unikkerum
#minrede
#boligcious
Privat styling
#boligcious
Privat styling
Privat styling
#frames_by_carina
Privat styling
#stine.moi
#unikkerum
#linetteklitgaard
#hus10a
#rhomb.no
#_pernillerose
Privat styling
Privat styling
Anne Lindes hjem
#linetteklitgaard
#unikkerum
#linetteklitgaard
Privat styling
Anne Lindes hjem
Privat styling
#frames_by_carina
Privat styling
Privat styling
Privat styling
Uden begrænsninger

 

Anne Linde er opbevaring, organisering, udstilling og møbler for den visuelle uden de sædvanlige begrænsninger.

Det er frihed til at lade fantasien løbe løbsk og enten udfolde kombinationerne på en hel væg eller bare hænge en enkelt; om det er i stuen, på badeværelset, køkkenet, soveværelset, atelieret, garagen eller børneværelset. Det eviggyldige og tidløse design kan bruges på tværs af stilarter og rum – og være fortsat inspirerende langt ind i fremtiden.

Når dine behov ændres, kan din løsning nemlig ændre sig med dig. Fold mulighederne ud og tilføj din egen magi for at skabe en sublim løsning.

Opdag detaljerne og lad dig inspirere af tidligere projekter her på siden.

 

En ny vinkel på boligindretning

 

Ledge:able, det første design i Anne Lindes kollektion, er udsprunget af et behov i Annes eget hjem. Hylden er designet som et sengebord men har en anvendelighed, der strækker sig langt ud over soveværelset. Hylderne og møblerne fra Anne Linde er derfor, trods deres visionære formsprog, oplagte til at løse funktionelle udfordringer i hjemmet på æstetisk vis.

Anne Lindes serie af hylder giver fri mulighed for at kreere opbevaringsløsninger med et twist. Leg med muligheden for at gemme væk og vise frem i samme møbel og skabe en anderledes og kreativ løsning.

Hylderne bevarer deres skulpturelle og lette look, selvom de kan indeholde mere end, hvad deres udseende lægger op til. Det er hyldernes hemmelighed; kombinationen af kunst og funktionalitet på en måde, som skubber grænsen for, hvad konventionelle praktiske løsninger kan.

 

Udforsk mulighederne og udlev visionerne

 

Drømmer du om en kaffestation i køkkenet? Dine mest brugte redskaber lige ved hånden? Et boudoir til din daglige skønhedsrutine eller en ideel ud-af-døren-station i gangen?

Tilføj et ikonisk design til din indretning og tilføj samtidig et interessant element der også holder styr på dine genstande.
De skulpturelle møbler i Anne Lindes kollektion er design, hvor praktiske løsninger ikke længere behøver være kedelige.
Som funktionelle skulpturer.

Anne Lindes kollektion indeholder ligeledes en række specialdesignet tilbehør, der udvider mulighederne for brugen af de enkelte produkter. Kombiner fx metalhylderne med krogen Hook, spejle, de elegante Oak Ball magneter eller måtterne af kork eller læder til at sætte et personligt præg på både design og funktionalitet.

Tilbehøret kan stå for sig selv – men tilføjer en ekstra dimension til det resterende af kollektionen.

 

Lad dig inspirere – nu og i fremtiden

 

Gå på opdagelse i kollektionen af hylder, opbevaringsløsninger og møbler og find det unikke design der skal udgøre din næste bogreol, sengebord, køkkenhylde, opslagstavle eller kontorindretning. Match til din eksisterende indretning eller leg med kontrasterne og skab en iøjnefaldende kombination.

Produkternes geometriske grundlinjer kombineret med deres bløde rundinger gør helhedsindtrykket tidløst, og de mange kombinationsmuligheder betyder, at dine møbler fra Anne Linde kan følge med dig langt ind i fremtiden.

Det er møbler, som modstår køb-og-smid-væk kulturen både gennem deres design og materialevalg. Metal er et oplagt materiale at bruge til hverdagen – nemt at gøre rent, særdeles holdbart og ikke mindst slidstærkt.

Metallet kan ligeledes genlakeres, så du kan friske indretningen op med nye farver i fremtiden – skulle behovet opstå.

 

Product added successful

Pin It on Pinterest