Levering & Retur

Levering

Vi bestræber os på at sende alle ordrer hurtigst muligt og senest en uge efter varen er bestilt. I tilfælde af, at varen ikke er på lager eller på anden måde forsinket, vil du modtage en mail vedrørende dette.

Retur

Hos Anne Linde ApS kan du returnere dine varer inden for 14 dage. Dette betyder, at du kan fortryde og annullere dit køb inden for 14 dage og få dine penge tilbage – forudsat at varen ikke er brugt og stadig er i sin originale emballage. Du kan returnere varen til vores lager efter forudgående aftale. På den måde kan vi bedst håndtere din returnering og forhindre forsinkelse. Dit kontonummer skal medsendes varen, så vi kan overføre tilgodehavender. Bemærk venligst at du selv skal betale for returforsendelsen.

Sådan returneres en vare

  1. Kontakt os ved at sende en e-mail til info@annelinde.dk. Skriv venligst følgende i emnefeltet: Retur af ” indtast ordrernummer”. Afvent yderligere instruktioner, inden du returnerer varen, da afvigelser fra vores returprocedure øger behandlingstiden.
  2. Sørg for, at varen er forsvarligt pakket.
  3. Vedlæg venligst en kopi af leveringsnota med grunden til, at varen returneres. Vi beder dig informere os om beløbet skal refunderes eller om varen skal byttes – og i så fald, hvad varen skal byttes til. Ved tilbagebetaling bedes du oplyse om beløbet skal refunderes tilbage til det på gældende kreditkort, der blev benyttet til købet. Hvis ikke, bedes du oplyse registrering og kontonummer.

Bemærk at vi ikke modtager pakker uden omdeling eller pakker sendt som COD.

Returneringsadresse

Jumbo Transport AS
Gammelager 1
DK-2605 Brøndby
Att: Anne Linde ApS

Du kan returnere din postordre ved at nægte at modtage pakken eller returnere den fysisk i vores showroom på Rentemestervej 39, 2400 København NV.

Fri fragt på alle danske ordrer. Køb nu i vores webshop. Luk

Pin It on Pinterest